Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Protectia suprafetelor metalice este deosebit de importanta pentru protectia in timp a investitiilor si marirea duratei de functionare a utilajelor si echipamentelor scumpe.

Din punct de vedere tehnic, produsele destinate pentru protectia de suprafete, sau acoperiri de suprafete metalice"RepaCoat", se clasifica in functie de scopul principal urmarit:

RepaCoat PH (click aici) destinat pentru protectie contra uzurii, abraziunii si eroziunii cavitationale. Produs pe baza de doua componente cu consistente de pasta, semi - fluid sau fluid, are in compozitie bile minuscule, perfect sferice, din material ceramic pentru o rezistenta deosebita la agenti abrazivi.

RepaCoat CH (click aici) destinat pentru protectie contra diversilor agenti chimci. Produs bicomponent in consistenta fluida sau pasta, este rezistent la majoritatea acizilor si bazelor, precum si la numeroase alte substante chimice. Buna rezistenta la temperatura si uzura.

RepaCoat CR (click aici) destinat pentru protectia suprafetelor metalice contra coroziunii. Produs pe baza de doua componente sub forma fluida se aplica in straturi de 150 - 200 micron, avind excelente proprietati de elasticitate si duritate. Disponibil si pentru protectie la raze UV, se poate aplica in straturi successive.

RepaCoat FX (click aici) strat de protectie flexibil, pentru protectie la impact, loviri, socuri etc. Rezistent la temperatura, conditii atmeosferice, apa marina,ramine mereu elastic.Sub forma de pasta sau fluid, se poate folosi si pentru cauciucari de piese sau reparatii in cauciuc sau cauciuc sintetic.

RepaCoat NU (click aici) este un produs rezistent la uzura si coroziune, destinat pentru industria alimentara. Aprobat si certificat de organele competente din Germania, este disponibil sub forma de pasta sau fluid.