Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Chituri metalice destinate repararii defectelor de turnare sau prelucrare mecanica Plasticmetall. (click aici)
Produse pe baza de doua componente: lichid de intarire si pulbere metalica, permit obtinerea de consistente de la fluid la pasta, fara a fi necesara dozarea componentelor. Produse aflate la a patra generatie, prezinta o serie de avantaje notabile, dintre care va amintim:
- un excelent caracter metalic

- foarte buna rezistenta fizico-mecanica

-rezistent la temperature si agenti chimici

-dupa intarire prelucrabil ca si metalul de baza

-se poate folosi la piese care se vopsesc ulterior in camp electrostatic

-intaritoare speciale permit utilizari in conditii deosebite de temperatura si uzura

  Tehnologii de aplicare prin pensulare, turnare, daca produsul este mai fluid si spacluire daca este pasta.

 

Metale Fluide (click aici)  sint produse monocomponente, gata pregatite pentru utilizare. Aplicare prin spacluire, pentu remedierea defectelor de suprafata, imbunatatirea aspectului suprafetei, protectie contra agentilor atmosferici. Rezistent la temperaturi inalte pentru fonta, otel, aluminiu si bronz. Se recomanda pentru reparatii urgente pe suprafata pieselor.

 

Chit solubil in apa (click aici) destinat pentru repararea defectelor de turnare de suprafata, la piese din fonta. Polimer cu materiale de umplutura metalice fine, care in amestec cu apa va forma o pasta pregatita pentru aplicare prin spacluire.  

 

Iron Cement (click aici) chit rezistent la temperaturi inalte, de pina la +1600 grade C, destinat pentru protectia si etansarea cochilelor, la turnarea otelului. Produs gata preparat pentru aplicare.

DICHTOL (click aici) produs destinat pentru etansarea de porozitati si fisuri fine in piese metalice. Produs monocomponent, gata preparat pentru aplicare, patrunde fara presiune sau vacuum in cele mai fine fisuri si porozitati, asigurind o etansare de 100 %. Aplicare simpla prin pensulare, pulverizare sau imersie, fara a necesita instalatii sau dispozitive. Se preteaza pentru impregnare punctuala de mare serie. Eficienta maxima la utilizare, cu un consum extreme de redus. Gama de etansare porozitati de la 0 - 5/10 mm, cu rezistenta la presiune pina la 350 bari si rezistenta la temperatura pina la +500 grade C. Omologat pentru instalatii de gaz si apa potabila.

 

 

 

Repararea defectelor de turnare si prelucrare mecanica, este o problema importanta in procesul de productie. Experienta noastra de decenii ne permite rezolvarea celor mai complexe probleme din domeniu in mod sigur si economic.