Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

  Materiale pentru reparatii si reconditionari de piese, pe baza de doua componente, sub forma de pasta sau fluid Multimetall. (click aici)              

Se produce pentru urmatoarele tipuri de metale: fonta, otel, bronz, aluminiu si alama.  Tipuri speciale  sint  disponibile pentru reparatii rapide sau pentru reparatii la piese supuse la conditii extreme. Multimetall este un produs larg utilizat pe plan mondial pentru reparatii la utilaje si piese: reconditionari de arbori, axe, locasuri de rulmenti, sparturi in blocuri motoare, cutii de viteza, reductoare,pompe, turbine, etc. Multimetall este larg utilizat in constructii si reparatii de nave, fiind inregistrat in Registrele Navale ale multor tari. Numeroase referinte recomanda pentru domeniul petro-chimic si al gazelor natural: la reparatii de conducte, rezervoare, recipienti, vane, etc. Multimetall-ul prezinta ca principale avantaje: rezistenta la agenti chimici si atmosferici, excelente proprietati fizico-mecanice, prelucrabilitate ca si metalul de baza, intarire fara contractii, fapt care-l recomanda pentru aplicare pe suprafete mari, inalta rezistenta mecanica, viabilitate rezonabila, intarire in timp scurt. Tehnologia de aplicare prin pensulare, turnare, injectare la tipul fluid si spacluire la cel pasta. Produsele din gama Multimetall pe viitor vor avea denumirea de Ultrametall. Produsele nu se schimba sub aspectul caracteristicilor si 

a sortimentatiei, ambalajele disponibile vor fi de 250 g, 500 g si 1 kg.

                                                                             

O serie de produse cu destinatie speciala, va stau la dispozitie pentru rezolvarea celor mai diverse probleme de reparatii si intretinere:

-Quick Repair (click aici) destinat pentru reparatii urgente. Produs bicomponent pe baza de rasini epoxidice sub forma de bagheta, se aplica simplu prin apasare dupa omogenizare.Dozare fara a fi nevoie de masurare, intarire rapida, pentru diferite metale.

-W Metall (click aici) produs pe baza de doua componente: lichid de intarire si pulbere, destinata pentru reparatii in zone umede sau chiar sub apa. Intarire rapida, excelente proprietati fizico - mecanice, inscris in numeroase Registre Navale.

-Rapid Aluminiu, Otel (click aici) produse pe baza de doua componenete, cu rasini epoxidice pentru reparatii rapide. Doze in seringi gemene, care asigura dozarea precisa, fara a fi necesara operatia de masurare componentelor.

-Ultrametall UM 1250 (click aici) produs special destinat pentru reparatii pe suprafete umede sau cu urme de ulei, grasime. Destinat in special pentru industria de reparatii motoare, nave, conducte petroliere, etc.

-Procoat (click aici) produs pe baza de doua componente sub forma fluida sau pasta, pentru tehnologii de aplicare prin pensulare sau spacluire. Produs elaborat pentru repararea si protectia suprafetelor expuse la eroziune, abraziune si coroziune.

Experienta pe plan mondial, numeroase aplicatii in cele mai diverse domenii, echipe Service cu o vasta experienta, ne permit sa va asiguram solutii pentru reparatiile de care aveti nevoie. Este suficient sa ne contactati cu problema Dvs !