Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

De astazi, va oferim solutii si pentru remedierea defectelor pe piese care se vopsesc cu pulberi metalice:

Plasticmetall Aluminiu Superior #0008 cu intaritor termorezistent #0204: chit metalic din familia Plasticmetall, destinat pentru reparatii care ulterior se vopsesc cu pulberi metalice. Un astfel chit pe langa alte caracteristici, trebuie sa respecte doua conditii esentiale:

-conductivitate electrica

-rezistenta la temperatura

respectind instructiunile de utilizare Nr. 02-PR-040309 si folosind produsul Plasticmetall Aluminiu Superior cu intaritor termorezistent

poti uita de probleme. (click aici)

 

 

                                Pentru industria de productie a hartiei, precum si pentru industria tipografica, este la indemina Dvs. reconditionarea rolelor de transport si imprimare de pe utilajele complexe din domeniu.

-pentru astfel de reparatii a fost creat un produs special din gama RepaCoat,care fata

 de alte material similare asigura o mult mai buna calitate, rezistenta si durabilitate in timp.

-impreuna cu o firma specializata pentru recoditionarea rolelor din Germania, va putem asigura:reconditionare la cheie ! sau va putem livra materialul si tehnologia de aplicare, urmind ca prelucrarile mecanice sa fie facute de catre Dvs.

-orice solutie ati alege,  veti avea de castigat o calitate excelenta, la un pret rezonabil !

 

                                Odata cu aparitia ultimei generatii de Chituri Metalice PLASTICMETALL a aparut posibilitatea de combinare intre ele a diferitelor componente.                                       

Astfel pentru toate tipurile de pulberi metalice se pot folosi tipurile de intaritoare aflate in productie.

 Diversele tipuri de pulberi metalice sint compatibile intre ele, intr-o anumita masura, prin urmare se pot face ajustari de culoare pentru a se obtine o anumita nuanta. Rezolvarea compatibilitatii a avut drept scop reducerea de sortimente si o mai mare flexibilitate. Prin urmare la fonta,otel si aluminiu tipurile de pulberi metalice -AA- au fost scoase din productie.