Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Proiectam instalatii de exhaustare la cele mai inalte standarde, fie ca este vorba de instalatii de exhaustare locale sau centralizate.

Executam tubulatura de exhaustare, elemente speciale, elemente de curba, sibere, tubulatura flexibila pentru racordare utilaje, toate din tabla de otel, zincata la cald. Piese de sustinere si ancorare, piese de cuplare, bulonerie, toate zincate la cald.

 

Construim  Filtre pentru rumegus, praf si talas de lemn de diverse capacitati, prevazute cu sistem de extractie prin snec si valvola dozare.

Sistem de curatire saci filtrare, prin vibratoare mecanice sau prin curatire pneumatica. Sistem de constructie Baukasten, structura de sustinere din profile de otel, inchideri perimetrale cu panouri                                                                          din tabla de otel, intarite cu nervuri speciale de rigidizare, structura integral zincata la cald.

Filtrele pot fi prevazute cu sisteme de recuperare aer cald pentru perioada rece. Din filtre rumegusul adunat se va transporta cu ventilator de transfer la un siloz de stocare, de unde se poate valorifica ulterior prin:    -ardere intr-un cazan pe deseuri de lemn si folosirea agentului termic                                             astfel obtinut pentru incalzire spatiala si tehnologica.

                                    -productia de pellets sau brichete din lemn destinate pentru comercializare

                                    -vanzare de rumegus catre alti beneficiari

Silozuri pentru stocare rumegus, praf si talas de lemn. Silozuri metalice avind diferite solutii constructive si capacitati de depozitare. Un siloz in mod obisnuit se compune din trei parti si anume:    -camera de filtrare aflata la partea superioara, prevazuta cu saci de filtrare.

               -zona de depozitare, destinata stocarii rumegusului, prevazut cu vizoare pentru verificare

                nivel rumegus.

                -extractorul amplasat la partea inferioara a silozului impreuna cu vasul de dozare si                 sistemul de transfer catre centrala termica sau linia de fabricatie.

Pentru o golire rapida in caz de incendiu sau pentru golire la operatii de curatire - intretinere, silozul este prevazut si cu un snec de golire in mijloc de transport auto.

 

Sisteme de filtrare-purificare aer destinate pentru filtrarea si retinerea particulelor solide si a gazelor nocive la vopsire-lacuire, cu produse pe baza de solventi.

 

Filtre locale destinate pentru instalatii de exhaustare individuale. O gama variata pentru diverse capacitati, prevazute cu saci de filtrare la partea superioara si saci de colectare la partea inferioara.

 

Sisteme de extractie la silozuri din zidarie cu actionare hidraulica, complet sistem de transport si dozare. 

Ventilatoare centrifugale si de transport pneumatic complete cu tablou electric.

Numeroase lucrari realizate in Romania, pot fi vizionate pentru a va convinge pe deplin de calitatea produselor oferite.