Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Europrizma Servcom Srl reprezinta in Romania Firmele:

DIAMANT POLYMER GmbH din Germania, firma specializata in productia de materiale pentru reparatii in metale. Firma cu o traditie de peste 125 de ani, prezent in toate tarile industrializate din lume, cu o prezenta pe piata din Romania inca din anul 1965, rezolva cele mai complexe problem de reparatii din domeniul: turnarii metalelor, constructiilor de motoare, pompe, masini si utilaje, reconditionari de utilaje din domeniul: petro-chimic si al gazelor naturale, ind. navala, ind.extractiva si miniera, ind. de prelucrare si alimentara. Aplicatii in corectarea abaterilor dimensionale la constructii metalice, la fixare lagare la poduri, fixare cai rulare, pentru protectia de suprafete metalice contra coroziunii, eroziunii, cavitatiei,actiunii agentilor chimici, etc. 

 

Cofim Srl Italia

COFIM Srl din Italia, firma specializata pe instalatii de exhaustare, prelucrare si depozitare deseuri de lemn, valorificare deseuri pentru productia de pellets, brichete sau energie termica. Cazane pentru centrale termice pe combustibili traditionali sau pe deseuri de lemn, echipamente pentru centrale termice industriale, camera de uscare si aburire pentru cherestea, utilaje si linii complexe pentru industria lemnului.  

 

 

Europrizma Servcom Srl cu o experienta de peste 20 de ani, este o societate comerciala cu activitate in domeniul industrial, oferind solutii, proiectare, executie, utilaje-echipamente si materiale pentru urmatoarele domenii:

  • Industria de prelucrare a lemnului: linii tehnologice de fabricatie, camere de uscare cherestea, camere de aburire , utilaje independente
  • Imbunatatirea conditiilor de lucru: proiectare si executie de instalatii de exhaustare, incalzire si conditionare.
  • Energetica si Recuperare energetica: prelucrare si stocare deseuri de lemn, utilizare pentru producerea de agent termic, linii complexe pentru productia de pellets si brichete, centrale termice pe deseuri sau combustibil traditional
  • Reparatii in metale: reparatii defecte de turnare si prelucrare mecanica, etansare de micropori si fisuri fine, reconditionari de piese valoroase, realizarea de suprafete de alunecare la masini unelte, montaje statice de mare precizie, protectii de suprafete metalice la abraziune, coroziune, agenti chimici, etc.