De astazi, va oferim solutii si pentru remedierea defectelor pe piese care se vopsesc cu pulberi metalice:

Plasticmetall Aluminiu Superior #0008 cu intaritor termorezistent #0204: chit metalic din familia Plasticmetall, destinat pentru reparatii care ulterior se vopsesc cu pulberi metalice. Un astfel chit pe langa alte caracteristici, trebuie sa respecte doua conditii esentiale:

-conductivitate electrica

-rezistenta la temperatura

respectind instructiunile de utilizare Nr. 02-PR-040309 si folosind produsul Plasticmetall Aluminiu Superior cu intaritor termorezistent

poti uita de probleme. (click aici)

 

 

                                Pentru industria de productie a hartiei, precum si pentru industria tipografica, este la indemina Dvs. reconditionarea rolelor de transport si imprimare de pe utilajele complexe din domeniu.

-pentru astfel de reparatii a fost creat un produs special din gama RepaCoat,care fata

 de alte material similare asigura o mult mai buna calitate, rezistenta si durabilitate in timp.

-impreuna cu o firma specializata pentru recoditionarea rolelor din Germania, va putem asigura:reconditionare la cheie ! sau va putem livra materialul si tehnologia de aplicare, urmind ca prelucrarile mecanice sa fie facute de catre Dvs.

-orice solutie ati alege,  veti avea de castigat o calitate excelenta, la un pret rezonabil !

 

                                Odata cu aparitia ultimei generatii de Chituri Metalice PLASTICMETALL a aparut posibilitatea de combinare intre ele a diferitelor componente.                                       

Astfel pentru toate tipurile de pulberi metalice se pot folosi tipurile de intaritoare aflate in productie.

 Diversele tipuri de pulberi metalice sint compatibile intre ele, intr-o anumita masura, prin urmare se pot face ajustari de culoare pentru a se obtine o anumita nuanta. Rezolvarea compatibilitatii a avut drept scop reducerea de sortimente si o mai mare flexibilitate. Prin urmare la fonta,otel si aluminiu tipurile de pulberi metalice -AA- au fost scoase din productie.